West End Ave I

HOME INTERIOR DESIGN

For an apartment on West End Ave that required a full redesign, our clients requested informal spaces for relaxed family time with their two young children. We kept the integrity of the existing classic pre-war architectural details and added a mix of traditional and modern furnishings. The client’s love of birds is echoed through the apartment in wallpaper, fabrics, and artwork. Doing most of the construction work and installation while the clients were away on summer holiday allowed us to deliver a true surprise reveal upon their return!

PROJECT SIZE: 2,800 SF

CLIENT’S FAVORITE ROOM: Living Room

WHY WE LOVE IT: It’s the green lacquer ceilings and the artwork for us!

FAVORITE PROJECT MEMORIES: Bringing Pork Chop to countless site visits

PROJECT GALLERY

CLICK AN IMAGE TO ENLARGE AND OPEN A SLIDESHOW.